Política de privacitat

TECHSOLAR RENOVABLES S.L.U., d'ara endavant responsable, és el responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i l'informa que les seves dades seran tractades d'acord amb el que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, Reglament (UE) 2016/679 de 27 de Abril 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i a la Llei Orgànica (ES) de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) sobre la protecció de dades d'un personal, de manera que se li proporciona la següent informació de tractament:
Finalització del tractament: mantenir una relació comercial amb l'usuari. Les operacions previstes per realitzar el tractament són:
L'enviament de comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic, Fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades pel responsable i relacionades amb els seus productes i serveis, o els seus col·laboradors o
proveïdors amb els quals aquest ha arribat a un acord promocional. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
Realitzar estudis estadístics.
Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es realitzen a la seva disposició.
Enviar el butlletí informatiu de la web.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a aquesta finalitat, se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonicització de les dades o la destrucció total de les dades.
Comunicació de dades: Les dades no es comunicaran a tercers, excepte obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari:

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
Dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

Adreça de correu: TECHSOLAR RENOVABLES S. L. U. Avda del Maresme 161, local 3, – 08302 MATARO (BARCELONA)

Correu electrònic: info@techsolar.cat

OBLIGATÒRIA O OPCIONAL INFORMACIÓ PROPORCIONADA PER L'USUARI

Los Usuarios, mediante la marcación de las casillas correspondientes y entrada de datos en los campos, marcados con un asterisco (*) en el formulario de contacto o presentados en formularios de descarga, aceptan expresamente y de forma libre e inequívoca, que sus datos son necesarios para atender su petición, por parte del prestador, siendo voluntaria la
inclusión de datos en los campos restantes. El Usuario garantiza que los datos personales facilitados al RESPONSABLE son veraces y se hace responsable de comunicar cualquier modificación de los mismos.
El RESPONSABLE informa y garantiza expresamente a los usuarios que sus datos personales no serán cedidos en ningún caso a terceros, y que siempre que realizara algún tipo de cesión de datos personales, se pedirá previamente el consentimiento expreso, informado e inequívoco por parte los Usuarios. Todos los datos solicitados a través del sitio web son obligatorios, ya que son necesarios para la prestación de un servicio óptimo al Usuario. En caso de que no sean facilitados todos los datos, no se garantiza que la información y servicios facilitados sean completamente ajustados a sus
necesidades.

MESURES DE SEGURETAT

Que de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el RESPONSABLE está cumpliendo con todas las disposiciones de las normativas GDPR y LOPD para el tratamiento de los datos personales de su responsabilidad, y manifiestamente con los principios descritos en el artículo 5 del GDPR y en el artículo 4 de la LOPD, por los cuales son tratados de manera lícita, leal y transparente en relación con el interesado y adecuados, pertinentes y limitados a lo necesario en relación con los fines para los que son tratados.
El RESPONSABLE garantiza que ha implementado políticas técnicas y organizativas apropiadas para aplicar las medidas de seguridad que establecen el GDPR y la LOPD con el fin de proteger los derechos y libertades de los Usuarios y les ha comunicado la información adecuada para que puedan ejercerlos.

Ús De Galetes

Aquest lloc web utilitza "cookies" de manera que tingui la millor experiència d'usuari. Si continueu veient que estan donant el seu consentiment per a l'acceptació de les cookies anteriorment indicades i l'acceptació de nostres política de cookiesFeu clic a l'enllaç per obtenir més informació.Galetes de plugin

ACCEPTAR,,es,Avís de galetes,,es
Aviso de cookies
Contacta amb nosaltres

Vostè pot contactar amb nosaltres aquí. Li contestarem tan aviat com sigui possible.

Tens preguntes? Anem a resoldre-ho per a vostè.

Fes clic a ENTER per enviar